Antivirusni program

Antivirusna zaštita je software koji bi svaki korisnik računala trebao imati u računalnom sistemu a štiti od virusa i ostalih zloćudnih programa. Virusi su najpoznatiji računalni hakeri i mogu prouzročiti različite vrste oštećenja. Većina korisnika može ih „pokupiti“ prilikom preuzimanja upitnih datoteka poput lažno predstavljenih email poruka, prilikom posjeta phishing web stranici i sličnih aktivnosti. Važno je imati na umu da hakeri stvaraju složenije viruse svaki dan. S jedne se strane, neki software-i pretvaraju da su lažni antivirusni programi, dok drugi dolaze u email porukama navodno od poznatih pošiljatelja.


ESET je proizvođač sigurnosnih programa za poduzeća i krajnje korisnike, a tvrtka je osnovana 1992. godine. Program NOD32 je jedan od prvih antivirusnih programa - prva verzija je objavljena 1987. godine.
Mnogostruko nagrađivani sustav ESET-ovih proizvoda osigurava zaštitu od poznatih i nepoznatih virusa, spywarea i drugih malicioznih programa u realnom vremenu.
ESET-ovi proizvodi najmanje opterećuju i nude najbržu i najnapredniju zaštitu.
ESET-ov neprekinut niz VB100 nagrada za detekciju malwarea (100 uzastopnih nagrada Virus Bulletina, VB100) je daleko veći od bilo kojeg drugog proizvođača antivirusnih rješenja - ESET je prošao svaki test još od 2003. (www.virusbulletin.com).
ESET je proglašen Deloitte Technology Fast 500 tijekom četiri godine rada i aktivan je sudionik mreže partnera, uključujući mnoge korporacije; Microsoft, Dell, Canon...


Eset NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus

Bezbrižno istražujte prostranstva Interneta s vodećim antimalware rješenjem u industriji. Izgrađen na legendarnoj NOD32 tehnologiji detekcije, program je dizajniran da što je moguće manje opterećuje sustav. Uključuje i poseban način rada za igranje koji omogućuje igranje bez prekida, kao i Anti-Phishing zaštitu koja onemogućuje pristup varalicama.
Više...


 

Eset NOD32 Internet Security

ESET NOD32 Internet Security

Pruža sveobuhvatnu zaštitu za svakodnevne web korisnike. Osim dokazane ESET-ove antivirusne zaštite, štiti web kameru i omogućava sigurna bankovna i druga online plaćanja. Možete provjeriti i sigurnost kućnog Wi-Fi routera.
Više...


 

Eset Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium

Nudi vrhunsku slojevitu antimalware zaštitu za korisnike Interneta. Osim dokazane ESET-ove antivirusne zaštite i provjere kućnog routera, ovaj program upravlja vašim lozinkama, šifrira datoteke i izmjenjive medije, štiti prijenosno računalo od krađe te omogućuje sigurnije online bankarstvo i plaćanja.
Više...