Servis pisača i fotokopirnih uređaja

Fotokopirni uređaji i pisači

Neizostavan segment u poslovnom svijetu su fotokopirni uređaji i pisači. Pošto se oni i najviše koriste, bitno je da se i redovito održavaju. Redovito servisiranje je sastavni dio održavanja fotokopirnih uređaja. Dugogodišnje iskustvo u tom segmentu, kao i stalno usavršavanje naših djelatnika garancija je za brzu i učinkovitu uslugu našim klijentima. CANON, KYOCERA samo su neki od mnogih proizvođača fotokopirnih uređaja. Slobodno nas nazovite ukoliko imate bilo kakvih problema vezanih uz nepravilan rad fotokopirnih uređaja, a mi ćemo u najkraćem roku otkloniti kvar i tako omogućiti nesmetan rad u Vašem poslovanju.

Neki od mogućih kvarova

• ne uvlači papir (iz ladice, ručno)
• neuvlačenje originala (ADF)
• scaner ne radi ispravno
• optika ne radi ispravno
• blijeda kopija
• neprepoznavanje tonera
• aparat buči (glasan je, preskače)
• neispravna bubanj jedinica
• neispravna grijaća jedinica
• gužva papira (kod transfera papira)
• puknuti zupčanici, pogrešna sinkronizacija


Popravci i servis

Neki kvarovi su lakšeg tipa i mogu se izvršiti na licu mjesta, ali većina kvarova zahtijeva podrobniji i detaljniji pristup. Najkvalitetniji popravak je u prostorijama servisa gdje je najsuvremenija oprema i najadekvatniji uvjeti.


Detekcija problema je najvažniji segment u svakome servisu. Kada se otkrije problem onda se klijente kontaktira o najpovoljnijem rješenju.
Pošto smo dugi niz godina u ovoj branši, znamo kako strojevi "dišu", koji im je vijek trajanja i isplativost ulaganja u popravke i potrošne dijelove. Savjetujemo klijente o mogućim problemima kod svakog pojedinog fotokopirnog stroja ili pisača, te dajemo preporuku o kupnji novog u našem servisu ukoliko je potrebno.


Rezervni dijelovi i potrošni materijal su sastavni dio svakog servisa bilo da se radi o izmjeni kompletnog grijaća ili promjeni grijaćih folija unutar njih, izmjeni bubnja i tonera, izmjeni separatora, gumica i pick-up rollera, izmjeni zupčanika i kuplunga, čišćenju optike ili pak podmazivanju transfer jedinica. U našem servisu imate potpunu uslugu i garanciju na izvršene radove i ugrađene dijelove.


Inkjet pisači

Kod pisača koji koriste tinte je nešto drugačija situacija. U većini slučajeva je neispravna ispisna glava ili nemogućnost prepoznavanja tinte.
Neki od kvarova su: neprepoznavanje boje, neispravnost glave, neuvlačenje papira, neispravan scaner, loša kopija, absorber pun...
U našem servisu vršimo sve vrste popravaka i izmjenu rezervnih dijelova ukoliko je to isplativo. Sb našim klijentima smo stalno u kontaktu i pravovremeno su obaviješteni o segmentima popravaka.


Iglični pisači

Imate li problema sa igličnim pisačima onda je Servis Bukovina pravo mjesto za Vas. Vršimo popravke, servisiramo i održavamo iglične pisače.
Brzina popravka ovisi o dostupnosti dijelova. Izmjena glava za ispis, podmazivanje i izmjena ribona, podešavanje sinkronizacije i izmjena puškica određenih tipova pisača za nas ne predstavlja nikakav problem, a Vama može zadati glavobolju.
Mijenjamo napajanja i logičke ploče te u potpunosti servisiramo iglične pisače.


POS pisači

POS oprema se koristi u maloprodajama i sastavni je dio svakog gotovinskog poslovanja. Izdavanje računa i sami ispis može biti neugodan ako POS printeri ne rade ispravno.
Brzo, efikasno i povoljno rješavamo sve probleme vezane uz POS opremu bilo da se radilo o POS pisačima na obični ili termo ispis.
Loš ispis, blijeda kopija, režanje redova i znakova, neprepoznavanje trakice, javljanje greške u povezivanju i kodovima samo su neki od problema ukoliko se POS pisači ne servisiraju i održavaju redovno.
Većina dijelova je raspoloživa odmah pa se i popravak može riješiti u ekspresnom roku na obostrano zadovoljstvo.


Ako imate bilo kakav kvar, problem ili pitanje, kontaktirajte nas ODMAH na Tel. 01/3354-966; 01/3355-128 ili nas posjetite na našoj adresi. Najbitnije da Vam odmah pomognemo i brzo riješimo problem.